Сутерен.мк

Кралицата е повеќе од жива

Моника Белучи (57) на Филмскиот фестивал во Венеција (31 август – 10 септрември) се појави да ја проследи премиерата на нејзиниот нов филм „Siccita“ и по којзнае кој пат, го воодушеви светот…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *