Сутерен.мк

Легендарни филмски обувки

 

Одредерни балетанки, патики, чизми… го одбележаа светот на филмот повеќе и од некои улоги!

Меѓу нив се кристалните чевли на Пепелашка, црвените на Дороти, патиките на Форест Гамп, чизмите на „убавата жена“, „салонките“ на Марија Антоанета, „убавицата на денот“, уште еднаш патики, ама сега во „Футлуз“, неколку модели од „Сексот и градот“…

Извор: Vogue France

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *