Сутерен.мк

Лотарија за зелена карта за САД

Во тек е онлајн регистрацијата за Лотаријата за зелена карта за 2023 година, објавија од американскиот Стејт департмент. Аплицирањето ќе заврши на 9 ноември.

Единствениот начин за аплицирање е на следниот линк: https://dvprogram.state.gov/

По завршувањето на апликацијата ќе добиете потврда со единствен број кој треба да се чува. Со овој број потоа се проверува статусот на апликацијата.

Аплицирањето за лотаријата е бесплатно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *