Сутерен.мк

Маникир за ова лето

Францускиот маникир е дефинитивно класика во светот на убавината и модата, а неговата популарност опстанува со децении.

Тој е дискретен, елегантен и уреден, па ноктите средени на овој начин секогаш делуваат средено.

Сепак, со појавувањето на се повеќе модни трендови кои брзо се менуваат и тој претрпе мала модификација. Еве ги новините …

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *