Сутерен.мк

Најдоброто од париските улици

Како и секоја сезона, Модната недела во Париз ги најавува трендовите на утрешнината, но облеката на публиката и на улицата ги отсликува нашите желби во реално време.

Фотографиите подолу го покажуваат токму тоа – стилот на париските тротоари „фатен“ за време на овој моден настан.

Извор…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *