Сутерен.мк

Најдобро облечените во Лондон

После минатогодишното виртуелно одржување, доделувањето на Модните награди во 2021-ва се врати во Ројал Алберт хол во Лондон, каде што публиката имаше можност во живот да му одаде признание на најдоброто од светот на модата во претходните 12 месеци!

Церемонијата му беше посветена на неодамна починатиот моден дизајнер Вирџил Абло, а се одржа во понеделникот, на 29 ноември.

Присутните ѕвезди од шоу бизнисот се разбира, беа облечени во креации на познатите модни куќи и дизајнери…

Извор…

Адријана Лима
Алекса Чанг
Деми Мур
Дуа Липа
Џилијан Андерсен
Кејт Бекинсејл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *