Сутерен.мк

Најокеанските фотографии за 2021-ва

Натпреварот за фотографи Ocean Photography Awards, кој ја слави убавината на океаните и живиот свет во нив, но и го насочува вниманието на јавноста кон загрозените живеалишта на моркисте животни и растенија, деновиве ги објави наградените фотографии за оваа година.

Повеќе на Design You Trust…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *