Сутерен.мк

Најпаметните во Зодијакот

Водолија

Водолијата се смета за најпаметниот знак. Натпросечни се, како во академскиот живот, така и во емоционалната интелигенција. Добро ги читаат луѓето, успешни се во решавањето на проблемите, а истовремено се и лудо креативни. Не е чудно што се успешни на многу полиња.

Шкорпија

Таинствените шкорпии се на второ место. Имаат силна интуиција, но воедно се и многу пресметливи. Не носат избрзани одлуки и секогаш подготвуваат план Б. Исто така се и многу страствени што ги прави успешни на многу полиња.

Близнаци

Со нивната досетливост и креативност го заземаат солидното трето место. Близнаците одлично размислуваат вон рамката и ги решаваат проблемите на оригинален начин. Кратко и јасно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *