Сутерен.мк

Најубавиот хотел на светот

Помеѓу Омбрија и Тоскана во Италија се наоѓа хотелот Castello di Reschio, дворец од десеттиот век!

Реновиран цели 25 години од новите сопственици Антонио и неговиот син архитект, Бенедикт Болца, главната зграда и десеттината куќи околу неа се вбројуваат денес во најубавите места за одмор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *