Сутерен.мк

Најубавите на сите времиња

Убавината не е нешто што може да се измери или оцени, но луѓето сакаат да категоризираат и прават разни листи на најубави.

Корисниците на сајтот ranker.com гласаа за најубавите жени во историјата, а ова е нивниот избор на првите десет…

  1. Џесика Алба

9. Кетрин Зита Џоунс

8. Салма Хајек

7. Софија Лорен

6. Шарлиз Терон

5. Скарлет Јохансен

4. Мерилин Монро

3. Грејс Кели

2. Ракел Велч

1. Одри Хепберн

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *