Сутерен.мк

Нежни тетоважи

Разиграни, но деликатни, тетоважите што следат како да се насликани со акварел техника. Корејската тату креативка Еунјум своите ремек дела не се потпира на дебелите, црни линии и тешки бои, туку на на суптилното прикажување на облиците и пастелните бои…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *