Сутерен.мк

Непознати фотографии на познатите

Великаните од историјата најчесто ги паметиме по една слика, која е главно создадена во нивните зрели години. Сепак, овие значајни личности се фотографирани/сликани повеќе пати, а овде само дел од нив како изгледале во своите младешки години…

Алберт Ајнштајн
Фидел Кастро
Џон Кенеди
Кралицата Викторија
Маја Анџелоу
Махатма Ганди
Мерилин Монро
Ричард Никсон
Томас Едисон
Владимир Путин во 1960 година
Путин во 1966 година

Денес фотографии од Путин се насекаде, а оваа е од 1983 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *