Сутерен.мк

Нова колекција од Noblesse Oblige

Најновата, тукушто лансирана 15-та по ред колекција од брендот Noblesse Oblige за сезоната пролет/лето 2022 е насловена како “Алиса во еко – земјата на чудата“ и како искучителен престиж во овој сегмент на модниот пазар ќе биде презентирана во Париз на Exposed саемот на Riviera како еден од 40-те селектирани брендови кои за прв пат во историјата ќе бидат преместени од саемот за долна облека во саемот за мода!

Оваа понуда во моменов ја нема на домашниот пазар, но тимот на дизајнерот вели дека во најскоро време и македонската жена да може да ужива во овие посебни парчиња креирани за софистицирани индивидуи со доволно интелект да го разберат суптилниот хумор на овој дизајнерски потпис.

Кликнете за повеќе…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *