Сутерен.мк

Нова социјализација

Што мислите вие за интернет дружбите? Ги оправдувате или би потпишале петиција за нивна забрана?

Ленка и Менка


Ленка и Менка дарлинг (патем, првичното име на песната „Ленка“ од Кочо Рацин било „Менка“, ама да не ја р’чкаме мечката дур спие), јас не потпишувам ништо што не би ми донело конкретна, брза и завидна материјална корист.

Моите војни одамна завршија.

Ме заболе мене и за Фејсбук и за Твитер.

Меѓутоа, да. Сметам дека наскоро ќе бираме и претседател на државата преку гласање на социјалните мрежи и во реалните шоуа.

Поточно, гарантирам…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *