Сутерен.мк

Номинации за Оскар

Американската академија за филмски уметности и науки во Лос Анџелес ги објави номинациите за престижната награда Оскар.
Подолу е листа со категории и номинации.

Листата…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *