Сутерен.мк

Оригинални фото – манипулации!

Русинката Елена Шеидлин, покрај тоа што се заниумава со уметност, со години ги привлекува и корисниците на Инстаграм. Нејзините четири ипол милиони следачи (@sheidlina) редовно уживаат во нејзините необични фото – манипулации…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *