Сутерен.мк

Откачена и во 95-тата

Рос Смит и неговата 95- годишна баба Полин Кејна баш знаат како добро да се забавуваат. Тие двајца со години креираат смешни фотографии и видеа, на кои главно, се будалестат во урнебесни костими. Ги објавуваат на профилот на Рос на Инстѕаграм каде што има 2, 6 милиони следачи…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *