Сутерен.мк

Предимензионираниот Луј Витон

Модата се максимизира до невидени пропорции, а ревијата на модната куќа Луј Витон, со која е затворена овогодишната Модна недела во Париз е очигледен доказ за тоа…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *