Сутерен.мк

Примери за совршен ентериер

Добро дизајниран ентериер не е само убав за окото туку е полезен и за нашата психа. Кој уште сака после напорниот ден да се врати во дом каде што предметите не се распоредени како што треба, нема многу простор за движење и покрај релативно големата квадратура и во кој не се чувствуваме опуштено?!

Следува избор од неколку прекрасно уредени простори…

Куќа во Англија
Куќа во Аспен, САД
Куќа во Берлин
Куќа во Канада
Куќа во Финска
Куќа во Лос Анџелес, САД
Куќата на Мила Кунис во Лос Анџелес, САД
Куќа во Америка
Куќа во Шпанија
Стан во Париз

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *