Сутерен.мк

Пронајдете ја разликата

Американската актерка Дакота Џонсон (34) на премиерата на нејзиниот нов филм „Мадам Веб“ во Лос Анџелес, САД.

Јорданската кралица Ранија (53) во Белата куќа, САД. По Америка, кралот Абдула и кралицата Ранија ќе ги посетат Канада, Франција и Германија.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *