Сутерен.мк

Реклама на балкански начин

Човек живее за да биде забележан, да остави каква – таква трага зад себе. А сиромав човек жив ѓаол, не за џабе е речено…

А без балканската баба од америките, ништо!

И, победникот:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *