Сутерен.мк

Садење краставици

Жена ми, мојот сиот живот е многу здодевен. Не знам веќе како да се справам со тоа?

Никола директор (35)

Никола директор дарлинг, посветете се на одгледување краставици. Велат дека е многу забавно…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *