Сутерен.мк

Свадбени изненадувања

Пандемијата со Ковид – 19 не стивнува, бројките на новозаразените во земјава повторно стануваат троцифрени, но лето е, а кога е лето, ништо не може да ги спречи Македонците да се венчаваат и да одат по свадби! Па ни смртоносниот вирус!

Во име на таа атмосфера, еве неколку незаборавни забавни моменти од свадбени веселби! Во светот, не кај нас и не од сега, од пред неколку години. Сега сме за плачење. Сите, ама ние малку повеќе…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *