Сутерен.мк

Преценетиот секс

Мои роднини неодамна прославија пет децении брак и велат дека се уште многу страсно се сакаат. Ве читам и сакам да ве прашам: вие, верувате ли во толку години љубов?
Скептична


Скептична дарлинг, секако дека не. Сексуалната страст не верувам дека може да издржи пет години, а не пак, пет децении.

Меѓутоа, важноста на семејната заедница, општествениот статус, материјалната комотност, социјалните релации, одобрувањето на околината, заедничките цели, малограѓанштината, ако веќе инсистирате, кредитите – можат!

Кога ќе ги извагате овие параметри со авантурите, тие ќе победат.

И треба.

Сексот е едноставно, преценет…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *