Сутерен.мк

Сенка

Супер сум, само што некои мислат дека сум арогантна, а јас мислам дека сум самоуверена и ништо повеќе.
Сенка


Сенка дарлинг, на самоуверена личност и верувате, арогантната ја избегнувате. Голема е разликата. Арогантни луѓе никој нејќе. Не само за дружба туку ретко кој им се обраќа и за помош. Никој, кој не мора, не сака да биде во нивна близина. Морничаво е…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *