Сутерен.мк

Се е по старо, не се секирајте

На Балканот ништо ново. Продолжуваме да си го рециклираме животот. Во полоша амбалажа…

И Македонија и, Македонија…

Мислиш тебе ти е лош денот?

Еве за што служеле партиите!

А во светот…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *