Сутерен.мк

Следните големи дизајнери на ентериери

Светот се уште не се откажува од бравурозните дизајни на докажаните величини како Индиа Махдави и Пјер Јованович, но веќе се величаат некои „нови клинци“ (самостојно или тимски),  кои од година во година низ разни проекти докажуваат дека станува збор за таленти кои ги чека голем успех!

Bryan O’Sullivan

Campbell – Rey

Noz Nozawa

Matthew Monroe Bees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *