Сутерен.мк

Стравопочит

Многу ми се допаѓа, забавен е, духовит. Ептен духовит и тоа ми создава стравопочит, дури.

СМС

СМС дарлинг, олабавете се. Хуморот е преценет благодарение на Американците. Не се живее само од смешки! И забавните луѓе можат да бидат напорни. Всушност, духовитоста е само дрскост која прочитала некоја книга плус…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *