Сутерен.мк

Странци се одговорни за сексуалните напади во Франкфурт

Странци биле одговорни за 100 отсто од случаите на сериозни сексуални напади во Франкфурт. Како што пипува германскиот весник „Билд“, странците биле извршители на 57,4% од сите злосторства во градот.

Новата статистика за криминалот од германскиот град Франкфурт содржи шокантни бројки во врска со странците и големите злосторства, вклучително и една одредена бројка што покажува дека тие се одговорни за 100 отсто од сите сериозни злосторства за сексуален напад и 57,4 отсто од сите злосторства, пишува „Билд“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *