Сутерен.мк

Топ 5 парфеми во 2020 – та!

Статистиката на Гугл, кога се во прашање парфемите, покажа дека и минатата година луѓето повеќе ги преферираат оние кои се на пазарот веќе некое време и кои се познати и култни, отколку новопојавените. Еве ги „златните“ пет брендови кои биле најпребарувани:

  • Estee Lauder, Estee – бил гуглан 962 710 пати
  • Versace, Eros Pour Femme – гуглан 281 270 пати
  • Carolina Herrera, Good Girl – 186 180 пати
  • Marc Jacobs, Daisy – 168 240 пати
  • Davidoff, Cool Water – 134 990 пати

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *