Сутерен.мк

Трнењето на стапалата може да е симптом

Доколку често чувствувате трнење на стапалата, не е лошо да посетите доктор. Трнењето може да биде симптом за следниве болести:

Дијабетес

Мултипла склероза

Хипотиреоза

Бубрежна инсуфициенција

Реуматоиден артритис

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *