Сутерен.мк

Хрватите и Србите на нет

Бразилците беа главни фаворити на овој Мундијал, но си одат дома благодарение на Хрватите кои повторно играат моќно Светско првенство.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *