Сутерен.мк

Што зборуваат мажите кога се вљубени?

Ако мажот за кој се грижите рече дека забележал дека не се чувствувате добро, дека не сте добро расположени или дека сте направиле нешто, начинот на кој пиете кафе или се насмевнувате на нечија шега значи дека тој внимава на вас и малите детали, вие сте посебни.

Овие ситници ги гледаат само мажите кои се исклучително заинтересирани за една жена и каква е таа и сакаат да се зближат со неа за да дознаат што повеќе за неа.

Мажите сакаат да се чувствуваат важно и корисно за луѓето што ги сакаат, особено за жените. Ако ви понуди каква било помош, не чекајте.

Тој сигурно го прави тоа затоа што се грижи за вас. Мажите навистина не нудат помош за секоја жена што ќе ја запознаат, тие им помагаат на оние што ги сакаат и им се допаѓаат и така покажуваат дека можете да се потпрете на нив.

„Тука сум…“ Оваа и слични изјави, колку и да им звучат романтично и нереално на многумина, кога ќе ви ги каже некој со кој сте во тежок период во врската, можете да сметате на него. Мажите не кажуваат вакви работи освен кога навистина го мислат тоа и можете да бидете сигурни дека ќе ви дадат поддршка кога ќе ви требаат.

Ако навистина се случи нешто за што ви треба помош или поддршка, тоа сигурно ќе ви даде утеха, па дури и добар совет. Мажите се согласуваат да ги поддржуваат само жените за кои се емотивно врзани.

Ретко кој маж, како што веќе рековме, отворено ги покажува своите чувства. Но, тоа значи дека ќе даде „мали сигнали“ на креативен начин дека размислува за жената за која се грижи.

Ако ви каже дека нешто го потсетило на вас, тоа е знак дека постојано сте му на ум и дека ситниците кои го опкружуваат секој ден ги поврзува со вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *