Сутерен.мк

Што купуваа богаташите во 2020 – та?

Неколку сајтови што го следат животниот стил на светските безобразно богати луѓе направија список што тие најмногу купувале за време на пандемија!

  • „Hermes“ џубокс – 258 000 долари

  • „Magico M9“ звучник – 700 000 долари

  • „Circu Magical Bun Van“ комбе – 40 000 долари

  • Дијамантска маска за лице – 1,5 милиони долари

  • „Lamborgini“ моторна јахта – 3,4 милиони долари

  • „Hastens Grand Vividus“ кревет – 390 000 долари

  • „Montblanc High Artistrs Insignia of Power” перо – 1,7 милиони долари

  • Луксузен бункер – пентхаус за преживување – 4,5 милиони долари

  • „Aston Martin B12 Speedster“ – 950 000 долари

  • „Mercedes 59 ‘ Tirranna AMG Edition“ – 2,99 милиони долари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *