Сутерен.мк

10 новозаразени на Олимписките игри

Нови десет случаи на заразени со коронавирус се забележани меѓу спортистите и вработените околу организацијата на Олимписките игри во Токио!

Во Токио расте бројот на заразени од Кивид – 19, а во градот и околните префектури воведена е вонредна состојба која ќе трае до 22 август.

Летните олимписки игри започнуваат во петок, на 23 јули.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *