Сутерен.мк

Стајнбек пишувал петпарачки романи?!

Години пред да стане популарен книжевник ширум светот, Џон Стајнбек (или Џон Ернст Гросштајнбек) напишал најмалку…

Која беше Нора Ефрон?

Наречена како „модерна Дороти Паркер“ поради талентите на повеќе полиња, со мантрата дека се е копија,…

Што е самосаботажа?

Просто е неверојатно за колку проблеми сме самите одговорни! Овиеи причини се клучни зошто некои од…

Футуристичка еко површина

Во Њујорк на реката Хадсон отворен е нов парк, „Литл исланд парк“, чија градба е приватна…

Тајните за убавина на Елизабет Тејлор

Легендарната актерка се шминкала сама и тоа не само приватно, туку и за важни настани!И не…

Кој зеленчук не сака студено?

Ги има повеќе, но овде ќе ги споменеме само кромидот и лукот. Кромидот апсорбира повеќе влага…

Мудростите на Фиби

Еден од најоткачените, најлудите, најдуховитите, но и најоригиналните ликови во ТВ сериите воопшто е оној на…

Викајте ме Исидора!

Една нескротлива жена е родена на денешен ден! Била незапирлива како во професионалниот, така и во…

Придобивките од стравот

Не секогаш за стравовите што ги чувствуваме ни е потребно психолошко лекување. Како што пишува Bright…

Contact Us