Сутерен.мк

Прва љубов

Се вљубив смртно и несреќно во мојот школски другар, кој не ме сака, ме остави и…

Штетен инает

Со другарка ми се знаеме скоро цел живот, но не знам дали беше отсекогаш таква или…

Мегаломански мудрости

Многу ми се допаѓа еден тип, но тој е толку интелигентен што јас не знам понекогаш…

Постпразнични јадови

Бевме на некоја неформална седенка на која се напив отповеќе и сега сите ме озборуваат. Како…

Големиот крупие

Не знам од каде да почнам, не знам каде да завршам. Имам 39 години, родителите ми…

Двофотељаш

Тој е оженет, а јас сум девојка. Го чекам да се разведе, но тоа не се…