Сутерен.мк

Отсакување

Во брак сум шест години и имам едно дете во него. Бев многу вљубена во сопругот,…

Сродни мускули

Цело време работам на себе. Внимавам што јадам, што пијам, каде се движам, со кого. По…

Алка што недостасува

Навидум имам се, ама чувствувам една огромна празнина во себе. Што ми фали? Вера Вера дарлинг,…

Носталгија

Помина и оваа зима, а мене уште ме мачи носталгија по него. Поминаа пет години…? Маја,…

Стравопочит

Многу ми се допаѓа, забавен е, духовит. Ептен духовит и тоа ми создава стравопочит, дури. СМС…

Чистотија – празнотија

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат…

Погрешни перцепции

Имам братучетка која по животот со своите родители се омажи за сиромашен човек. Но нејзините и…

Опасни врски

Имам девојка која е луда, ама многу ја сакам! Ја сакам, ама и ми е страв…

(Не)раскинлива врска

Со дечкото со кој се забавувам неколку години веќе ми е здодевно, а мислам и дека…