Сутерен.мк

Несекојдневно милениче

Доколку никогаш не сте чуле за феретка, крајно време е нешто да научите за овие прекрасни,…

За камшикот

Зошто се слуша пукот кога ќе замавнеме со камшикот? Врвот на камшикот може да постигне брзина…

За што служат ушните школки?

Освен што се идеални за закачување на обетки, имаат ли воопшто друга задача ушните школки? Мислењата…

Исти ние, само попаметни!

Во категоријата „неуништливи живи битија на планетава“ победници се тардиградите илимити водните мечки! Секако дека не…

Новите љубовни врски

Од мали нозе не учат дека единствена животна цел ни е да се пронајде партнер со…

Дали е љубовта слепа?

Често слушаме дека љубовта е слепа. Е, сега, не дека е баш слепа, но научниците тврдат…

Водата тежи, а облаците лебдат!?

Доколку водата е потешка од воздухот, зошто облаците не паѓаат на земјата!? А кој тоа вели…

Прескапи локации

Човек да се зачуди како е можно земја што речиси и да нема друго што да…

Гладот и агресивноста

Научниците тврдат дека луѓето стануваат агресивни кога се гладни. Имено, нивото на глукозата тогаш е низок,…