Сутерен.мк

И Агата Кристи стана “расистка”

Романите на „кралицата на криминалистичката литература“ се најновите класици што се ревидираат за да се отстранат…

Пишман писатели

Многумина автори се покајале што воопшто го напишале и објавиле некое свое дело, сеедно дали поради…