Сутерен.мк

Зошто нашиот потенцијал останува нереализиран?

Има повеќе причини зошто некоја идеја или цел не можат да се реализираат и голем број…

Утрински брифинзи

Да ви се пофалам дека сум многу згодна, паметна, а и богата и пред да работам.…

Стакло

Фејсбук с(р)еќавања… Таа не мислеше на летото, кое што следеше, туку на долгата зима, во која…

Глупави желби

Вљубена сум во оженет маж. Како да го натерам да се разведе? Сонувалка Сонувалка дарлинг, ај…