Сутерен.мк

Кого следи Путин на Твитер?

Владимир Путин од службениот профил на Твитер следи само 22 профили. Уште поинтересни се имињата на…

Кои се холивудските ајнштајни?

Тие не се само успешни и славни, туку и натпросечно паметни! Овие холивудски личности е познато…