Сутерен.мк

Ароганција

Фејсбук с(р)еќавања… Одредена ароганција е дозволена само кога некој ќе направи чекор напред. Вулгарно е кога…

Сенка

Супер сум, само што некои мислат дека сум арогантна, а јас мислам дека сум самоуверена и…

Несигурните мажи се поагресивни!

Мажите кои веруваат дека не ги исполнуваат културолошките стандарди на машкоста, можат да чувствуваат притисок односно,…