Сутерен.мк

Нобеловец ја донира наградата на Украина

Рускиот новинар Дмитриј Муратов денеска најави дека ќе го донира медалот на Нобеловата награда за мир,…

ЕУ ги прима сите украински бегалци!

Европската унија едногласно се сложи дека ќе ги примат украинските бегалци сит нејзини членки, на три…

Кои се талибанците?

Нивното прифаќање од сонародниците се случува во време кога Авганистанците се уморни од арогантноста и меѓусебните…