Сутерен.мк

Прилагодување

Пред една година ја изгубив работата. Имам маж, кој има мала плата, две деца и живееме…

Пандемијата, стравот и алкохолот

Од почетокот на светската криза поради вирусот Ковид – 19, па се до пред крајот на…