Сутерен.мк

Село освои над 142 милиони евра

На северот од Белгија, 165 луѓе во селото Олмен освоија 142 897 164 евра на лотаријата…

Белгиското чудо од дете

Лоран, кого го нарекуваат и „Малиот Ајнштајн”, е роден во градот Остенде, основно училиште завршил на…

Кокаин скриен во банани!

Кокаин бил пронајден во седум од десетте кутии банани што белгиски фармер ги купил на пазарот…

Цела ЕУ (ќе) може да го тужи Фејсбук!

Било кој орган надлежен за заштита на податоците во сите земји на Европската унија може да…