Сутерен.мк

Лек за рак на белите дробови

Употребата на лекот Осимертиниб по операција го намалува ризикот од смрт кај пациенти со рак на…

Луѓето кои живеат на приземје почесто се разболуваат

Обемното истражување на Универзитетот во Берн покажува дека не е сеедно на кој спрат живеете. Научниците…