Сутерен.мк

Пусти мерак за бесмртност

Контроверзниот милијардер Брајан Џонсон се обидува на секој начин да се подмлади. Овој пат шокираше со…

Безос бара лек за смртта!

Контроверзниот милијардер Џеф Безос, еден од десетте најбогати луѓе во светот, ќе го бара лекот за…