Сутерен.мк

Наградата „4 Ноември“ за Божидар Божиновски

Божидар Божиновски познат како „Моџо Килингтон“ е еден од лауереатите на општинската награда „4 Ноември“ на…

Светот во очите на Орце

Во Домот на културата „Драги Тозија” во Ресен беше отворена изложбата „Светот низ очите на Орце”…