Сутерен.мк

Бои, што се забранети на свадба

Да се носи бела боја на нечија венчавка е еднакво на непочитување. Единствено, може да останете…

Хит бојата во јули

Бебешко-сината боја е трендот што овие денови се гледа на улиците на светските метрополи. Фустаните, кошулите,…

Боите на следната пролет

Можеби е прерано да се размислува за куси пантолони и сандали, но тоа не значи дека…

Боите на следната сезона

Компанијата Pantone го објави својот редовен годишен извештај за боите што ќе бидат во тренд во…

Најшарените светски градови

Некои градови се издвојуваат од другите благодарение на обилното користење на бои. „Travel Magazin“ ги издвојува…

Боите и медицинските униформи

Флоренс Најтингејл секогаш носела бела униформа. Секако, белата боја е симбол на чистота, а во случајот…

Мора ли машкото во сино, а женското во розово?

Одредувањето на овие две бои за бебињата е настанато како обид за полесно да им се…